Potraviny a čaje

MURSALSKÝ ČAJ Z RÁNHOJA HORSKÉHO 1×22 g

Bylinný čaj z rastliny Ránhoj horský (Sideritis scardica Griseb). Rastie iba na určitých miestach pohoria Rodopi (Bulharsko, Grécko, Turecko). Pochádza z oblasti prirodzeného výskytu z okolia dedinky Trigrad v Bulharsku (lokalita Durduga – Mursalica) vo výške
1500 m n.m, z ekologicky čistej krajiny.
Mursalský čaj má unikátnu chuť a obsahuje stopové prvky a minerály (napr. Na, K, Zn, Mg, P, Si, Al, Fe, Cu, selén, éterické oleje, fenoly).
Neobsahuje teín a preto sa môže konzumovať vo väčšom množstve. Spôsob použitiaCelé steblo ránhoja horského vložiť do 250 ml vody, nechať zovrieť a 5 minút variť na miernom ohni. Pije sa bez ďalšej úpravy prípadne sa dosladí medom.
Upozornenie: Nie je vhodný pre deti do 3 rokov. Skladovať mimo dosahu detí na suchom a tmavom mieste.

2,89 

AGROKARPATY PEČEŇ a žlčník bylinný čaj, čistý prírodný produkt, 20×2 g (40 g)

Bylinný čaj v nálevových vreckách. Spôsob použitia Vrecko čaju zalejeme 0,2 l vriacej vody a necháme lúhovať 15 minút. Podávame 3 x denne pred jedlom.

2,19 

Irbis SUKRALÓZA stolové sladidlo náhradná náplň tbl s organickým chrómom 1×500 ks

Nízkokalorické sladidlo na báze sukralózy Vyrobené z cukru. Chutí ako cukor, ale nie je to cukor.     kvalitná náhrada cukru     sladidlo novej generácie     nespôsobuje zubný kaz     je vhodné pre redukčnú diétu     ideálny na pečenie a varenie Čo je sukralóza? Sukralóza je nové nízkokalorické sladidlo používané v rôznych výrobkoch od nápojov po pečené produkty. Je asi 600-krát sladší ako cukor, ale vzhľadom k tomu, že sa v ľudskom tele nemetabolizuje, nedodáva žiadne kalórie. Chutí ako cukor Sukralóza je vyrobená z cukru a chutí ako cukor. Pri konzumácii nápoja či pokrmu osladeného sukralózou, spotrebiteľ nezaznamenáva žiadne nepríjemné pachute. Nástup sladkej chuti po požití je rýchly a veľmi príjemný. Stabilná aj pri vyšších teplotách Sukralóza je veľmi stabilná a zachováva si svoju sladivosť aj pri vysokých teplotách, preto je ideálna pre varenie, pečenie, zaváranie a pasterizáciu. Vhodná aj pre diabetikov Stolové sladidlá na báze sukralózy nemajú vplyv na využitie glukózy, metabolizmus sacharidov, vylučovanie inzulínu alebo vstrebávanie glukózy a fruktózy, preto sú vhodné pre zaradenie do jedálnička osôb chorých diabetom 1. i 2. typu. Chróm patrí medzi jeden z dôležitých stopových prvkov, ktoré sú súčasťou potravy a sú nevyhnutné pre náš organizmus. Vo výrobku je obsiahnutý vo forme pikolinátu chrómu, ktorý je jedným z najlepších zdrojov trojmocného chrómu. Chróm je pre svoje účinky dôležitý pre udržanie normálnej hladiny glukózy v krvi a tým napomáha znižovať pocit chuti na sladké. Obsiahnutá látka (chróm) prispieva k: normálnemu metabolizmu makroživín (bielkoviny, sacharidy, tuky) udržaniu normálnej hladiny glukózy v krvi IRBIS SUKRALÓZA S CHRÓMOM 500 tabliet 1 tableta osladí ako 1 kocka cukru náhradná náplň v uzatvárateľnej dóze s obsahom chrómu pre udržanie normálnej hladiny glukózy v krvi ekonomicky výhodnejší ako výrobok balený v dávkovači k opakovanému naplneniu plastového dávkovača vysoko stabilné sladidlo vyrobené z cukru menej kalórií  rozpúšťa sa v teplých i studených nápojoch  

5,69 

Novalim Bezlepková bábovka v prášku 250g

Tradičná bezlepková bábovka v prášku s vanilkovou príchuťou. Jednoduchá príprava – stačí pridať vajcia a olej. Príprava: Suroviny (múčna zmes, čerstvé vajcia, olej) zmiešame a vyšľaháme na hladkú hmotu. Dáme do formy a pečieme. Alternatívne: olej postupne zamiešame do žĺtkov na homogénnu hmotu , primiešame múčnu zmes a zľahka vmiešame bielkový sneh. Dáme do formy a pečieme. Zloženie: cukor, zemiakový škrob, kukuričný škrob, sójová múka, modifikovaný kukuričný škrob, zemiaková múka, soľ, vanilkový cukor, emulgátor E471, kypridlá E450 a E500 100 g výrobku priemerne obsahuje: 0,7 g bielkovín, 88,8 g sacharidov a 1,0 g tukov

1,29 

Novalim Bezlepkové palacinky v prášku 250 g

Komplexná zmes na prípravu palaciniek a lievancov. Neobsahuje mliečne bielkoviny ani laktózu. Jednoduchá príprava po rozmiešaní vo vode. Jednoduchá príprava po rozmiešaní vo vode. Do cesta môžeme pridať lyžicu oleja a dobre rozmiešame. Cesto necháme odstáť aspoň 10 minút, aby dobre nabobtnalo. Zloženie: kukuričný škrob, kukuričná múka, ryžová múka, modifikovaný kukuričný škrob, cukor, sušená vaječná hmota, sójová múka 100 g výrobku priemerne obsahuje: 4,8 g bielkovín, 87,0 g sa-charidov a 1,8 g tukov

1,39 

Novalim Bezlepkový perník v prášku 400g

Bezlepková múčna zmes na prípravu tvarovaných perníčkov. Stačí pridať med a tuk. Perníčky sú vláčne a mäkké hneď od upečenia. Zloženie: kukuričný škrob, kukuričná múka, ryžová múka, modifikovaný tapiokový škrob, cukor, sušená vaječná hmota, sójová múka, perníkové korenie, kypriace látky E450, E500 100 g výrobku priemerne obsahuje: 4,8 g bielkovín, 87,0 g sa-charidov a 1,8 g tukov

2,49 

NUPO Meal bar Tyčinka Brownie chrumkavá 60g

Proteínová tyčinka nahrádzajúca jedlo – Chrumkavé brownie má hutný, ale lahodný obsah s intenzívnou chuťou brownie a malými chrumkavými kúskami ryžových čipsov. Tieto kúsky dodávajú tyčinke chrumkavosť, čomu napovedá aj jej názov. Tyčinka je zaliata vrstvou tmavej čokolády, ktorá v kombinácii s chuťou brownie, poteší všetkých milovníkov čokolády!

2,19 

NUPO Meal bar Tyčinka Citrónová chrumkavá 1 x 60 g

Proteínová tyčinka nahrádzajúca jedlo s citrónovými chrumkami má lahodnú mäkkú náplň s malými kúskami ryžových čipsov, vďaka čomu je tak lahodne chrumkavá. Tyčinka je poliata vrstvou jogurtu, ktorý jej v kombinácii s chuťou citróna, dodáva svieži a ovocný povrch, ktorý ju jasne odlišuje od ostatných tyčiniek.

2,19 

NUPO Meal bar Tyčinka Karamelová chrumkavá 1 x 60 g

Proteínová tyčinka nahrádzajúca jedlo – Chrumkavá karamelová tyčinka v sebe kombinuje sladkú a jemnú chuť karamelu s malými kúskami ryžových chrumiek, čo dodáva náplni tejto tyčinky výraznú chrumkavosť. Tyčinka je poliata vrstvou mliečnej čokolády, ktorá dopĺňa chuť karamelovej náplne, čím je zabezpečená príjemná chuť tyčinky.

2,19 

APROMIX- PLUS NÍZKOBIELKOVINOVÁ MÚKA plv 1×1000 g

Nízkobielkovinová múka na prípravu chleba a pečiva vo forme, ako aj bez formy (žemle, rožky a pod…)
Vyrobená z prirodzene bezlepkových a nepšeničných surovín. Určená pre pacientov so špeciálnym diétnym režimom.
Zloženie: kukuričný škrob, zemiakový škrob, modifikovaný tapiokový škrob, kukuričný maltodextrín, bambusová vláknina, zahusťovadlo karboxymetylcelulóza E466, emulgátor monodiacyglycerol E471.
100 g výrobku priemerne obsahuje: 0,23 g bielkovín, 88,80 g sacharidov a 0,9 g tukov Energetická hodnota: 1535 kJ; 367,2 kcal
Spôsob použitiaNízkobielkovinová múka sa môže použiť na pečenie podľa existujúcich alebo vlastných receptov. Vhodné múku použiť na ručné tvarovanie cesta a pečenie bez formy, ale aj vo forme alebo automatickej piecke.
Dôležité upozornenie: Potravina určená pre osobité výživové účely. Používajte len na základe odporučenia lekára alebo kvalifikovaného pracovníka v oblasti klinickej výživy.

5,85 

Zobrazujú sa výsledky 1–10 z 829